Hinnasto

 

Hieronta

Hieronta rentouttaa lihasjännityksiä, aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa, vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa kipua ja turvotusta sekä parantaa palautumista.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronnassa hoito tapahtuu imukupeilla, jotka kiinnitetään ihoon ja kuppeja liu'utetaan hoidettavalla alueella. Hoitoa voi tehdä hellävaraisesti, jolloin se on todella rentouttavaa, mutta asiakkaan halutessa voidaan hoidettavia kohteita käsitellä myös voimakkaammin eli tehokkaammin. Imukuppihieronnalla on tarkoutus helpottaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa, se aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa, poistaa kuona-aineita ja nesteitä kehosta, helpottaa kipua ja turvotusta. Imukuppihieronnalla voidaan hoitaa lihaksia urheilusuoritusten jälkeen. Tämä hoito auttaa myös selluliittiin!

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on yksi kiinalaisen lääketieteen hoitomuto. Kuivakuppauksella manipuloidaan akupisteitä ja energiakanavia, mutta sillä voidaan hoitaa myös lihaksia sekä kipu- ja triggerpisteitä. Kuivakuppaus herättää kehon oman älykkyyden, miten tulee toimia (poistaa kuonaa, palauttaa lihakset, korjata soluja, hormonitoiminta jne) Hoidon vaikutukset: Alipaine antaa imun kupille ja aiheuttaa paineen kehossa, hoito avaa energia tukoksia, tasapainottaa chakroja ja meridiaaneja, aktivoi aineenvaihduntaa ja nestekiertoa, rentouttaa lihaksia, avaa lihaskalvoja, helpottaa stressiä, auttaa someniskaan (tension neck), helpottaa iskias oireita sekä lihas- ja nivelkipuja.

Sokerointi

Sokerointi on tehokas tapa poistaa ihokarvoja. Sokerointi tehdään sokerimassalla, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvansuuntaan. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkeilleita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Sokerointi auttaa säilyttämään ihon silkkisenä pidempään. Se kuorii ihoa hellavaraisesti ja poistaa kuolleet ihosolut samanaikaisesti. Sokeroinnin jälkeen karvat kasvavat takaisin ohuempina ja värikin saattaa muuttua vaaleammaksi. Hyvä sokerointiväli on 3-6 viikkoa, riippuen karvojen kasvunopudesta, se on yksilöllistä. Säännöllinen sokerointi kannattaa, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja kasvavat karvat tuntuvat hennommilta.

Saatavilla myös lahjakortteja

Hieronta/Imukuppihieronta

30 min        35€

45 min         42€

60 min         48€

75 min          57€

90 min          65€

105 min         73€

120 min         82€

Raskausajanhieronta

 45 min          42€

 60 min          48€

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Purentalihashieronta

 45 min           42€

 60 min           48€

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Saatavilla myös sarjahoitokortit

3-kerran kortti -3%

5-kerran kortti -5%

Sokerointi

Kainalot          18€

Sääret             32€

Koko jalat       55€

Bikini               25€

Brasilialainen sokerointi 1. kerta 60€ (vain naisille)

Brasilialainen sokerointi (3-6viikon välillä) 55€ (vain naisille)

ylähuuli         12€

ylähuuli, leuka ja posket 20€

käsivarret      27€

kainalot ja bikini 39€

sääret ja bikini 52€

sääret ja kainalot 45€

Sääret, kainalot ja bikini 67€

Brassi 1., sääret, kainalot 94 €

Brassi 3-6vk, sääret, kainalot 89€